Implică-te!

Știm că avem șanse mai mari să generăm un impact semnificativ și sustenabil dacă aducem împreună energia, cunoștințele și resursele persoanelor și organizațiilor cu viziuni și principii similare pentru a ne concentra pe soluții practice și oportunități. Oriunde și oricând acest lucru va fi posibil vom căuta să dezvoltăm sinergii de viziune și acțiune și să lucrăm împreună spre obiective comune.

Sprijină CRIDL

 Redirectioneaza 2%

Suntem la început de drum. Determinarea și ideile nu ne lipsesc dar mai sunt multe alte resurse de care avem nevoie pentru a le concretiza.  Poți sprijini viziunea și activitățile noastre contribuinf financiar, cu informații și date, contacte și expertiză. Află mai multe despre inițiativele noastre și contactează-ne pentru a afla cum poți să ne transmiți contribuția ta.

Dacă te-au convins obiectivele și activitățile pe care ni le-am propus, redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către CRIDL. Mai mult despre cum poți face acest lucru precum și cum vom utiliza fondurile strânse din contribuțiile din impozit redirecționat poți citi aici.

Construiește împreună cu noi

 Devino voluntar

Organizația ta urmărește țeluri similare sau lucrezi la inițiative care complementează sau se suprapun activităților noastre? Îți propunem să ne unim forțele și să dezvoltăm proiecte împreună. Contactează-ne telefonic sau trimite-ne un mail ca să începem conversația despre cum am putea face asta.

Iți plac ideile noastre? Ți-ar plăcea să te implici în proiectele noastre? Dă-ne o mână de ajutor în implementarea acestora! Trimite un CV și câteva rânduri în care să ne spui pe scurt ce îți place să faci și cum ai vedea lucrul împreună iar noi te vom contacta să detaliem oportunități de colaborare.      

Urmărește-ne pe Facebook

Am creat contul pe Facebook pentru a ne fi mai ușor să facem schimb de idei, să te ținem la curent cu activitățile noastre și să facilităm interacțiunea între persoanele ce ne susțin. Adaugă-ne în rețeaua ta de socializare!