Antreprenorii cu tehnologii inovative pot aplica la RICAP

CRIDL anunță că s-au lansat aplicațiile la Programul de Asistență în Comercializarea Inovării din România (RICAP).

Aplicațiile sunt deschise până în data de 15 noiembrie 2013, iar programul de asistență pentru inovatorii selectați se va desfășura în perioada decembrie 2013 – aprilie 2014. Mai multe detalii pe site-ul www.ricap.ro

RICAP se adresează antreprenorilor și cercetătorilor români inovatori în tehnologie, cu potențial de comercializare. Aplicanții pot proveni din orice domeniu de activitate, inclusiv IT&C, mecanică, mecatronică, tehnologii agricole, bio-tehnologii, precum și altele. Dacă sunteți selectați pentru a participa la RICAP, veți beneficia de programe de mentorat personalizat cu experți din România și din SUA, traininguri în comercializarea inovării și întâlniri cu potențiali parteneri și finanțatori pe plan internațional.

Aplicarea se face prin completarea unui scurt formular online, care cuprinde informații de bază despre profilul organizației, tehnologia, încadrarea pe piață și obiectivele de comercializare.

Evenimentele RICAP Innovation Info

Pentru mai multe informații, cei interesați sunt invitați să participe la evenimentele RICAP Innovation Info. . Aici ne vom cunoaște și vom discuta despre program și comercializarea inovării împreună cu Rohit Shukla, CEO Larta Institute, Dragoș Pîslaru, manager general GEA Strategy & Consulting și director de program RICAP, precum și cu restul echipei de proiect.

Evenimentele vor avea loc la:

București – Tech Hub, 22 octombrie, 18:30

Cluj-Napoca – Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, 23 octombrie, 14:00

Iași – Tehnopolis, 25 octombrie, 9:30

Înscrierea la evenimente se poate realiza pe blogul RICAP sau printr-un e-mail la contact@ricap.ro până joi, 17 octombrie.

Așteptăm antreprenorii și cercetători interesați să aplice la program și să ne cunoaștem la evenimentele RICAP Innovation Info.

 

This entry was posted in Uncategorized by . Bookmark the permalink.